10% - 20% sleva na reklamní zboží Gulf

Společnost Lubrand s.r.o., je oficiálním importérem olejů a maziv Gulf v České republice i na Slovensku, a s touto společností uzavřel náš Porsche Classic Club ČR smlouvu o vzájemné spolupráci, kdy pro členy našeho klubu z toho plynou zajímavé slevy na reklamní zboží Gulf Life Style.

Gulf Oil je legendární a ikonická olejářská firma a značka, která vznikla v roce 1901 v Texasu.

Gulf Life Style kolekce zahrnuje kvalitní a precizně zpracované oblečení pro pány a dámy jako trička, polokošile, bundy, čepice, a dále peněženky, pracovní a cestovní tašky, sportovní boty a doplňky. Svým provedením a designem potěší všechny fanoušky motorsportu a jeho historie, nadšence pro značku a modro-oranžovou kombinaci barev Gulf a také obdivovatele ikonických legend jakými byli herec a závodník Steve McQueen a jeho vůz Porsche 917 v závodním filmu Le Mans z roku 1970.

Společnost Lubrand s.r.o. oficiální importér olejů, maziv a reklamního zboží Gulf nyní nabízí členům Porsche Classic Clubu mimořádné zvýhodnění – slevu až 20% na celý sortiment reklamního zboží.

Pro objednávky již vybraného reklamního zboží Gulf a další informace o zvýhodněných cenách pro členy Porsche Classic Clubu ČR, kontaktujte přímo Gulf, na tel.:  +420 602 119 179 nebo czech@lubrand.cz

Sleva pro vás bude uplatněna na základě prokázání se platnou klubovou kartou člena Porsche Classic Club ČR.

Několik vzorků. Ceny jsou včetně DPH.

 

GULF-09
GULF-10
GULF-12
GULF-06
GULF-08
GULF-07

V případě zájmu si na: info@porsche-club.cz vyžádejte zaslání aktuálního kompletního katalogu zboží Gulf, včetně ceníku pro rok 2023.