PORSCHE MEETING PRAGUE * 24.4.2021 ZRUŠEN

Do poslední chvíle jsme věřili, že budeme moci letošní jarní setkání majitelů sportovních automobilů Porsche v Praze uspořádat. Akci jsme připravovali společně se společenstvím “Porsche 108” a ve spolupráci s Engine Classic Cars Gallery a místním Premium Outlet Prague Airport v Tuchoměřicích.

Program celé akce jsme připravovali s pečlivostí, a věřili, že stejně jako v minulých letech, se i letos sjede na toto setkání značný počet automobilů Porsche ze širokého okolí. Bohužel, pandemická situace v naší zemi nás nakonec donutila celou akci oficiálně zrušit.

DSC 0558Bylo nám samozřejmě jasné, že předběžná intenzivní reklama zaujala mnoho majitelů Porsche, a informace o konečném zrušení se možná nedostane ke všem, a oni i na zrušenou akci přeci jenom přijedou. Byla to pravda a tak se nakonec na zrušený sraz Porsche sjelo během dopoledne do parkoviště Outletu sjelo několik desítek automobilů.

Samozřejmě, že jsme všechny upozornili, že je akce zrušena, a aby se pokud možno co nejdříve zase rozjeli k domovům. Někteří majitelé Porsche ale našeho nabádání, aby se rozjeli domu, nedbali a využili tohoto neformálního setkání k tomu, aby si popovídali s přáteli, se kterými se třeba celou zimu neviděli. Asi po hodině vzájemných rozhovorů se účastníci rozjeli a jen malá skupinka se vydala ještě na krátký společný výlet do Doks.

Tak snad opět v Praze 30.dubna 2022.

Untitled-1
DSC0562
DSC0559
DSC0560
DSC0554
DSC0555
DSC0556
DSC0565

autoprofi banner 468x60