PORSCHE BAZAR na Porsche Festivalu v Liberci

by Milan Bumba

V letošním roce pro vás chystáme PORSCHE BAZAR. To tu ještě nebylo, aby v České republice byla na jednom místě nabídka sportovních automobilů Porsche i náhradních dílů na prodej. Ferdinand Porsche Festival vám to v sobotu 3.9.2022 v Liberci nabídne.

Podle mnoha inzerátů na internetu je stále nabízeno velké množství sportovních automobilů Porsche k prodeji a na druhé straně je také mnoho zájemců, kteří by velmi rádi Porsche pořídili. Samozřejmě, že inzerátová nabídka je zajímavá a pestrá, ale kupujícímu velmi často nezbývá, než mnohdy objet mnoho prodávaných automobilů po celé republice, než si vybere to pro sebe správné auto. Mi zde nabízíme možnost pro prodávající, přivézt auto na velké setkání Porsche a nabídnout jej na prodej. Kupující si pak na jednom místě mohou vybrat ze široké nabídky přesně to, po čem touží. Výhodou je, že po dohodě s majitelem si kupující může vyzkoušet hned několik prodávaných vozů a na jednom místě se rozhodnout pro to nejlepší, co mu bude vyhovat jak modelem, tak i výbavou a provedením a samozřejmě i cenou.

DSC 0341Mnohým z nás také velmi často překáží různé díly na vozy Porsche, které již nevlastníme a přes různé inzeráty se nám nedaří je prodat, protože neoslovujeme přesně ty, kteří naše díly potřebují. Na velkém Porsche srazu se sejde velká skupina majitelů Porsche, kteří mohou jak nabídnout přebytečné díly, tak naopak mohou na PORSCHE BAZARU koupit to, co potřebují. Proto přehrabejte své garáže a přivezte přebytečné náhradní díly na Porsche, zbytečnou litaratůru, plakáty ale třeba i modely Porsche, které již nepotřebujete. Určitě se najde někdo, kdo to velmi rád koupí.

Pro ty, kteří letos přijedou na lehko, ale i přesto něco z dílů hledají, nebo schtějí prodat, tak pro ně bude připravena INZERTNÍ TABULE, kde bude možné cokoli na téma Porsche inzerovat.

Budeme se těšit, že na letošní Ferdinand Porsche Festival do Liberce přivezete v sobotu 3. 9.2022 na prodej jak zajímavá Porsche, tak i velké hromady náhradních dílů. Prostoru na PORSCHE BAZAR máme dostatek. Při příjezdu uhradíte pouze účastnický poplatek 500 Kč za vjezd auta do reálu a nic víc již platit nebudete. Osoby mají vstup zdarma.

Areál 2

autoprofi banner 468x60