Klubový stánek na Retro Garáži 9.4.2022

by Milan Bumba

Je již pravidelností, že náš Porsche Classic Club ČR se prezentuje na prodejní výstavě historických vozidel RETRO GARÁŽ na výstavišti v Lysé nad Labem.

Velký dím patří klubovému kolegovi, Pavlu Solčanskému, který nám na stánek zapůjčit svůj nový sběratelský přírůstek, Porsche 924 S z roku 1987. Bylo potěšitelné, že během výstavy náš klubový stánek navštívil značný počet příznivců značky Porsche, kteří se zajímaly o činnost našeho klubu. Samozřejmě, že přišli i někteří členové našeho klubu, kteří na výstavu přijeli. Po celý den byl na stánku opravdu velký provoz a dá se říci, že připravené židle téměř nevychladly. To je také hlavním účelem naší klubové účasti na podobných akcích, prezentace klubu pro širokou veřejnost a alespoň malé zázemí pro členy klubu, kteří na výstavu přijedou.

Porsche-924-S-1
Porsche-924-S-2

Další podobnou akcí s klubovým stánkem budou letošní LEGENDY, pořádané e dnech 28.-29.května 2022 na výstavišti Praha - Holešovice. Pokud byste tam chtěli také vystavit své Porsche, tak máte ještě možnost registrace na stránkách www.legendy.cz  "Výhružky", že majitelé automobilů, kteří zaragistrují své auto po 30.3.2022 zaplatí 1 000 Kč poplatek, nevěřete. Pokud uvedete, že vůz registrujete pro Porsche Classic Club ČR, tak žádný poplatek platit nebudete.

index

 

autoprofi banner 468x60