Opět testujeme historická vozidla a ne jenom Porsche

by Milan Bumba

Porsche Classic Club ČR je již několik let klubem pověřeným Federací klubů historických vozidel (FKHV) k testování historických vozidel. Testujeme především historická vozidla členů našeho klubu, ale nebráníme se ani otestovat vozidlo, které vlasní někdo, kdo členem našeho klubu není.

Porsche Classic Club ČR má svou vlastní testační komisi, složenou z odborníků jak na automobily Porsche a Volkswagen, ale i ne některé další historické automobily různých, převážně evropských značek.

Jsme ochotni otestovat historické automobily starší 30 let, jak pro členy našeho klubu z celé České republiky, tak i pro majitele veteránů, kteří členy našeho klubu nejsou.

Samozřejmě, že členové našeho klubu mají při testování přednost a získávají i výrazné finanční slevy nejen na automobily Porsche, ale i na jiné vozy z jejich soukromé sbírky.

V případě zájmu o novou testaci, nebo prodloužení té původní, se obraťte na naši Klubovou testační komisi mailem na: testace@porsche-club.cz a mi vám zpět odpovíme, co vše je nutné si k testaci předem připravit a domluvíme se na prohlídce vašeho vozu.

 Untitled 2

 

  

Vystavujeme i testaci na odpuštění ekologického poplatku pro 30 let stará vozidla, nebo pro slevu na Povinném ručení u vozidel, registrovaných na běžných černo-bílých značkách. Podmínkou k uskutečnění testace je automobil v původním stavu, bez moderních tuningových úprav, bez ochranného rámu uvnitř karoserie a po platné STK bez hrubých závad.

autoprofi banner 468x60