Pražský podzimní sraz při výstavě Prague Car Festival 31.10.2021

by Milan Bumba

Porsche Classic Club ČR ve spolupráci s pořadatelem výstavy Prague Car Festival pořádají Podzimní sraz Porsche při výstavě Prague Car Festival 2021.

Setkání Porsche je určeno nejen pro členy Porsche Classic Clubu ČR, ale pro každého, kdo na pražské výstaviště PVA Letňany přijede v neděli 31.10.2021 se sportovním automobilem Porsche jakéhokoli dvoudveřového modelu.

Automobily Porsche budou moci parkovat na vyhrazeném místě před hlavním vstupem do výstaviště PVA zdarma (jako povolenka vjezdu bude logo Porsche na kapotě vozu). Pokud byste parkovali na běžném parkovišti pro návštěvníky výstavy vedle výstaviště, tak tam byste zaplatili parkovné 150 Kč/ den, které vám ušetříme.

Karta 2021 1Vstupné na výstavu je 300 Kč / osobu. Pokud na pokladně předložíte platnou klubovou průkazku Porsche Classic Clubu ČR, tak vaše vstupné bude o 100 Kč nižší, tedy jen 200 Kč.

V sekci GLASURIT CLASSIC EXPO v hale 5, najdete náš stánek Porsche Classic Clubu ČR, kde pro vás budeme mít opět připravenu dobrou kávu a "Ferdinandovu" bábovku.

https://praguecarfestival.cz/

Budeme se těšit na vaši veliku účast.

 

autoprofi banner 468x60