Vyšel klubový Porsche Journal 8 / 2021

by Milan Bumba

Vážení přátelé, koncem měsíce srpna jsem vydal další číslo klubového magazínu PORSCHE JOURNAL 8 / 2021, jehož distribuce proběhla jinak, než bylo doposud běžné. Proto se nyní někteří ozývají, že magazín nedostali.

V minulosti jsem se snažil magazín Porsche Journal, který stavím čistě amatérsky v programu Corel a následně jej převádím do programu PDF, rozesílat jednotlivým odběratelům přímo mailem na jejich mailovou adresu, kterou mi uvedli. Vždy jsem bojoval s velikostí celého souboru, aby byl běžně posílatelný mailem. Nyní jsem zvolil jiný způsob distribuce, a to prostřednictvím úložny.

Všichni, kteří jsou řádnými členy klubu (mají uhrazené členské příspěvky na uvedený rok), nebo mají časopis předplacený, obdrží ode mne mail, kde bude uvedeno vstupní heslo do úschovny, kde si budou moci magazín zdarma stáhnout do svého počítače a tam si jej v poklidu přečíst.

Přesto, že k dnešnímu dni (8.9.2021) si magazín Porsche Journal 8 / 2021 stáhlo již 286 čtenářů, tak se někteří ozývají, že jej nedostali. Pokud se tomu tak stalo, tak stačí mi napsat a já vám obratem přístupové heslo do úschovny pošlu. Pište na: info@porsche-club.cz

autoprofi banner 468x60