VW Brouk CZ má díly i na Porsche

by Super User

Zlínská prodejna náhradních dílů na historické vozy Volkswagen Brouk nabízí i některé díly pro automobily Porsche. Tuto prodejnu vede mnohým z nás známý Michal Strnadel, který se v minulosti pravidelně účastnil se svou "911" jak domácích Zlínských srazů Porsche, tak i Ferdinand Porsche Festivalu ve Vratislavicích nad Nisou.

blatnk-911-mJeho prodejna funguje již od roku 1995 (dříve jako firma ADIP,spol.s r.o.) a zabývá se prodejem náhradních dílů a příslušenství, na vzduchem chlazené vozy značky VW, jako jsou VW Brouk, VW Bus, VW Karmann Ghia, ale i ostatní. Vzhledem ke své lásce k automobilům Porsche má na skladě, nebo u svých zahraničních partnerů, i značné množství náhradních dílů na vozy Porsche se vzduchem chlazenými motory a vodou chlazené modely trasaxle.

logo-porsche-m

V online katalogu na internetových stránkách prodejny: www.vwbrouk.cz najdete různé zajímavé díly na vozy Porsche od modelu 356, přes 914, 912 i 911 až po 924 a 944. Další díly, které v aktuální nabídce nejsou je možné po dohodě většinou až na vyjímky objednat. Ceny těchto dílů jsou velmi přijatelné.

autoprofi banner 468x60